Succes verzekerd

Jouw tuin en potentiele kopers

De lente is begonnen! Je tuin staat volop in bloei en je kan wellicht niet wachten om meer tijd buiten door te brengen. Groot gelijk! Alleen is het pas ├ęcht genieten als je tuin lenteklaar is, toch?

De lente is begonnen! Je tuin staat volop in bloei en je kan wellicht niet wachten om meer tijd buiten door te brengen. Groot gelijk! Alleen is het pas écht genieten als je tuin lenteklaar is, toch? Ben je tevens van plan om je huis te verkopen denk dan zeker eens na over welke impact een mooie tuin kan hebben bij een bezichtiging met potentiele kopers.

 

1. Tijd om de grasmaaier aan het werk te zetten

Staat je gras ontzettend hoog? Hebben je struiken en planten zich sinds het najaar goed verspreid? Of zie je niets anders dan takken? Logisch. Je gras en planten beginnen volop te bloeien vanaf 5 à 6 graden. Links en rechts hoor je de buren ongetwijfeld al flink maaien. Ook voor jou is het tijd om je handen uit de mouwen te steken en je tuin lenteklaar te maken. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat een nette tuin bij een bezichtiging in 90% van de gevallen een argument kan zijn om tot kopen over te gaan. Zorg er dus voor dat je gras gemaaid is en het onkruid gewied.

 

2. Zorg voor de nodige planten

Bij de lente horen natuurlijk ook prachtige lentekleuren en geuren. Geef je tuin sfeer met enkele mooie voorjaarsbloemen. Zo ga je bij elke zonnestraal extra genieten van je mooie tuin. En dus ook je potentiele kopers. 

Plant de bloemen waar je binnen al plezier van had, nu buiten. Je narcissen, krokussen, tulpen en hyacinten, krijgen een nieuw leven én jij geniet buiten gewoon verder.


3. Vermijd droogte

Door stijgende temperaturen drogen de grond en de planten snel uit. Houd je tuin in leven en bewater ‘s avonds. Zo voorkom je dat je planten verbranden. 


4. Ook je terras is part of the game

Op een zachte lentedag kom je graag tot rust op je eigen terras. Ook deze verdient een opfrisbeurt. Zorg voor de nodige planten en groenaccenten. Probeer potentiele kopers het gevoel te geven alsof ze er al wonen en dus kunnen genieten van hun eigen planten op hun nieuwe terras. 

 

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout