Succes verzekerd

Maak je woning verkoopsklaar!

Als je je woning vlot wilt verkopen is het belangrijk om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kijkers.

Als je je woning vlot wilt verkopen is het belangrijk om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kijkers. Vaak moet er dan nog het een en ander gebeuren. Vooraleer wij potentiële kopers naar jou eigendom brengen, geven wij je ook nog enkele tips die kunnen helpen bij de verkoop.

 

Houd grote schoonmaak 

 

Het is uiteraard belangrijk dat potentiële kopers het gevoel hebben dat jouw woning altijd goed onderhouden wordt. Daarom raden we je vanuit Bruyninckx Vastgoed aan om vooraleer er een bezichtiging doorgaat te poetsen met een citruspoetsproduct.

Door een frisse geur te ruiken bij het binnenkomen van de woning ervaren de potentiële kopers een aangenaam gevoel. Zorg dus zeker dat je alle ruimtes genoeg verlucht. 

 

Verzorg de buitenkant van je woning

 

Heb je aan de zijkant van je woning een niet zo fraaie plek op je muren? Of zeg je al weken dat je het mos van de oprit gaat verwijderen? Dan is het nu de moment om je tuingereedschap en de potten verf boven te halen. Op deze manier laat je zien dat je het onderhoud van je woning belangrijk vind naar potentiële kopers toe.

 

Vermijd volle kamer

 

Heb je een kamer die overvol is? Probeer deze dan leeg te maken of alles netjes te ordenen, op deze manier geef je een open en licht gevoel en creëer je ruimte. 

 

Geniet van de zon

 

Zorg ervoor dat al je rolluiken en blinden open zijn zodat elke ruimte de maximale lichtinval kan genieten die er mogelijk is. Natuurlijk licht is één van de belangrijkste koopfactoren voor potentiële kopers.

 

Blijf eerlijk

 

Heeft jouw huis grote gebreken? Probeer deze dan niet te verbergen, kopers zijn beschermd voor verborgen gebreken na de aankoop van een woning. Spaar jezelf en je potentiële kopers dus voor eventuele problemen achteraf. 

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout