Succes verzekerd

Pimp jouw woning voor verkoop

Grondige opknapbeurt

Wie een woning koopt, doet dat in de eerste plaats met de ogen en daarna pas met de portefeuille. Ben je van plan je woning te verkopen, dan maak je maar best een goede indruk op de potentiële kopers. Sinds een poosje kan je hiervoor beroep doen op gespecialiseerde bedrijven die je woning er optimaal laten uitzien wanneer de kandidaat-kopers komen aankloppen. Deze techniek, overgewaaid van de VS, wordt ook wel home staging of vastgoedstyling genoemd.


Grondige opknapbeurt


Tegen een vergoeding (afhankelijk van de grootte van het pand) ondergaat de woning een grondige opknapbeurt, gaande van opfris- tot herstellingswerken. Er kunnen tijdelijke meubelen worden geplaatst, en ook het buitenaanzicht van de woning en de tuin wordt aangepakt. De stylisten maken daarbij optimaal gebruik van de ruimte en het licht om de koper een geruststellende en aantrekkelijke eerste indruk te bezorgen. Al is het uiteraard niet de bedoeling om op deze manier gebreken aan de woning te camoufleren.


Hogere verkoopprijs


De vastgoedmakelaar geeft je tips over hoe je je woning het best kan presenteren om kandidaat kopers te overtuigen. Indien gewenst, kan hij hiervoor professionele vastgoedstylisten inschakelen. Eventuele opfris- en herstellingswerken kan je natuurlijk ook zelf uitvoeren. Uit statistieken is gebleken dat gestylde woningen sneller verkocht geraken en de verkoper een hogere verkoopprijs heeft kunnen opleveren. Iets om in het achterhoofd te houden dus!

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout