Succes verzekerd

Waarom verkopen met een vastgoedmakelaar?

Woning schatten ? Schakel Bruyninckx Vastgoed in !

Emotionele waarde


Het huis is soms als een kind. Het is altijd beter en mooier dan dat van de buren. Doordat emoties meespelen, schatten eigenaars de prijs van hun huis dan ook vaker hoger in dan realistisch is.


Kennis en expertise


Wie zijn woning verkoopt, is uiteraard vrij om zelf de vraagprijs te bepalen. Ook als je met een vastgoedmakelaar samenwerkt. Wij zullen op basis van onze eigen kennis en expertise wel een objectief advies geven over de verkoopwaarde van het pand. Wij zullen een objectieve waardebepaling uitvoeren en hierbij rekening houden met verschillende aspecten, de ligging, de ouderdom van de woning, de bewoonbare oppervlakte, de prijzen van de woningen in de buurt, stedenbouwkundige voorschriften, … .


Waarom prijszetting cruciaal is?


Maar als je als verkoper echter hogere wensen hebt dan de schatting van ons, dan staat het je vrij je woning aan die hogere vraagprijs aan te bieden. Het neemt niet weg dat de vastgoedmakelaar wel zijn bedenkingen zal formuleren. Want om de verkoop van je vastgoed tot een goed einde te brengen, is de juiste waardebepaling en daardoor de correcte prijszetting van doorslaggevend belang.

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout