Succes verzekerd

Bent u van plan om een nieuwbouwproject op te starten? 

Zoekt u een professionele makelaar om uw project te verkopen ? Neem dan gerust contact met ons want u hebt de juiste partij gevonden.

Wij kunnen u door onze uitgebreide ervaring bijstaan van A tot Z.  Als u vragen hebt over de optimale inplanting van uw project of over de ideale lay-out van de appartementen of woningen of wat dan ook, door onze vakkennis en kennis van de markt kunnen wij u steeds perfect adviseren.

Verkoop op plan, wet Breyne, … welke vragen of uitdagingen u ook heeft, wij kijken ernaar uit om u te adviseren en ondersteunen.

Residentie Mercier

Een nieuw veelbelovend project met doordachte architectuur. 14 appartementen met 1 of 2 slaapkamers op een steenworp van het bruisende centrum. Achter het gebouw komen 13 autostaanplaatsen, een fietsenberging met plaats voor 39 fietsen en een aparte vuilnisberging. Wij maken uiteraard graag tijd voor u vrij om het appartement van uw dromen in detail te bespreken. Maak snel uw afspraak!

http://www.residentiemercier.be

Residentie Leon Devogel

Dit prachtige, energiezuinig project wordt gerealiseerd op de vroegere site van Bouwspecialiteiten Devogel. U kan dus genieten van een rustige, centrale ligging op wandelafstand van de markt en vlotte verbindingsmogelijkheden naar de ring en autosnelweg.

Residentie Jubileumlaan

Droomt u ervan om te wonen of te investeren in een sfeervol, betaalbaar en hedendaags appartement ? Dan bent u in dit project op de juiste plaats ! Het project omvat 28 appartementen, 29 ondergrondse parkeerplaatsen, 28 kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Residentie Kruisberg

Kwaliteitsvol project van Pluym-Van Loon. Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Residentie Rubenshuis

Kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers met telkens een autostaanplaats.

Residentie Nieuwstad

Prachtig nieuwbouwproject in hartje Turnhout, op wandelafstand van de Markt. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, ruime terrassen en tuinen, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging.

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout